ROCKIT Houpadlo kočárku automatické přenosné

1199,00
Probudí se Vaše děťátko, jakmile s kočárkem přestanete pohybovat? Rockit vám v této situaci pomůže jemným automatickým houpáním a vaše děťátko tak bude nerušeně dlouze spát.

Jednoduše ho připevníte k rámu kočárku, nastavíte intenzitu houpání a stisknete tlačítko pro houpání. Rockit pak začne houpat kočárek za vás.
Získáte tak několik minut, abyste v klidu nakoupili, vyložili nákup, poklidili, uvařili nebo si v klidu vychutnali kávu, přečetli knihu či získali čas na jiné důležité aktivity. S tímto houpadlem se také vyhnete pozdním nočním procházkám kolem domu, aby vaše dítě klidně usnulo.

Jak Rockit vznikl? Byl navržen třemi britskými tatínky Nickem, Mattem a Mattem na základě zkušenosti Nicka s jeho tříměsíční dcerou. Ta spala v kočáru pouze tehdy, když se s ním pohybovalo. Probudila se ihned co Nick s kočárkem zastavil u pokladny supermarketu nebo při jiné činnosti. Všiml si, že tato situace trápí i jiné unavené rodiče a proto se rozhodl vytvořit automatické houpadlo, které bude kočárek udržovat v pohybu, když jsou rodiče zaneprázdněni jinou činností a nemohou kočárkem pohybovat.

  • Vědecké testy dokazují, že úroveň vibrací houpadla Rockit napodobuje normální ruční houpání kočárku. Speciálně navržený pohyb houpadla je dokonce jemnější než pohyb kočárku při jízdě po dlažbě. Přenosné houpadlo Rockit je navíc mimořádně testováno podle nejpřísnějších bezpečnostních norem.

Hlavní funkce:

- Přenosné houpadlo kočárku pro použití doma i na cestách
- Univerzální pro všechny kočárky
- Voděodolný, použitelný i v nepříznivém počasí
- Jemný 30 minutový houpací cyklus
- Tichý motor s nastavením rychlosti houpání
- Výdrž baterií v provozu až 60 hodin

Specifikace:

- Přenosné houpadlo Rockit funguje na 4 x 1,5V AA baterie.
- Velikost: 150 x 80 x 80 mm
- Doporučený věk: od narození

Obsah balení:

Houpadlo kočárku, univerzální držák
Made on
Tilda