BabyBjörn nosítko MOVE - Anthracite 3D Mesh

3990,00
Tento dětský nosič byl navržen pro rodiče s aktivním životním stylem: je vybaven podporu zad, bederním pásem a polstrovanými ramenními popruhy. Nosítko Move je tedy pro miminko ergonomické a pohodlné!
  • Baby Carrier Move je ergonomický a poskytuje vašemu dítěti správnou oporu pro záda, nohy a boky.
  • Šířka oblasti sedadla je nastavitelná, aby bylo zajištěno, že vaše dítě bude vždy pohodlně sedět.
  • Přirozeně si můžete také upravit robustní opěrku hlavy a krku tak, aby dokonale vyhovovala vašemu dítěti. International Hip Dysplasia Institute klasifikoval nosítko jako „zdravý kyčel“, pokud jej používáte podle pokynů.

  • Baby Carrier Move můžete použít pro vaše novorozené dítě (3,2 kg / 7 liber) a není nutná žádná další dětská vložka. Nezapomeňte, že by se popruhy na nohy měly používat ke zmenšení velikosti otvorů pro kojence mezi 3,2 a 4,5 kg (7 a 9 liber).
  • Baby Carrier Move pak „roste“ s vaším dítětem a lze jej používat až do věku 15 měsíců (12 kg / 26 liber).
Baby Carrier Move je vhodný pro nošeníí v poloze obrácené ven, ale mějte na paměti, že vaše dítě by mělo být ve věku nejméně pěti měsíců a mělo by být schopno zvednout hlavu bez dozoru, když nosíte v této poloze.

Nosítka BabyBjörnj sou bezpečné, pohodlné a snadno použitelné a přizpůsobitelné. Jsou také pratelné v pračce a lze je používat dlouhou dobu; mají minimalistický skandinávský design a jsou vyrobeny z materiálů, které jsou jemné.

3D MESh síťovina je vyrobena ze 100% polyesteru, superměkké, pružné tkaniny, která po praní rychle schne. Jedná se o high-tech prodyšnou látku, takže při nošení příjemně chladí. Hmatové vlastnosti 3D síťoviny zvyšují blízkost mezi vámi a vaším dítětem a vysoká kvalita látky zajišťuje, že si dětské nosítko udržuje svůj tvar i po několika praní.

Všechny látky, které přicházejí do styku s pokožkou vašeho dítěte, splňují požadavky OEKO-TEX Standard 100, třída 1 pro dětské výrobky.

Baby Carrier Move lze prát v pračce při 40 ° C. Měl by se prát samostatně a neměl by být sušen v bubnu. Jednou z výhod 3D síťoviny je to, že po praní opravdu rychle zaschne! Použijte prosím jemný, ekologicky certifikovaný detergent a přísně dodržujte pokyny pro dávkování. Nepoužívejte aviváž, protože zhoršuje kvalitu 3D sítě.

Made on
Tilda